Ga terug naar zoekresultaten

Supply Chain Analist-Supply Chain Engineer-Project Engineer

Supply Chain Analist-Supply Chain Engineer-Project Engineer

HBO Technische Bedrijfskunde Noord-Holland
Meer weten?

Of bel met Lauwrens Arrindell op 050-3052300


Heeft u een vraag over deze kandidaat? Bel dan met Lauwrens Arrindell op 050-3052300


Profiel

Onze enthousiaste kandidaat heeft na het afronden van zijn Bachelor Technische Bedrijfskunde de smaak goed te pakken en wil zich verder ontwikkelen in de supply chain. De theorie heeft hij zich eigen gemaakt en in combinatie met zijn praktische instelling is hij klaar voor de volgende stap.

Hij heeft op de vrije universiteit Economie & Bedrijfseconomie gevolgd maar dit was specialistisch en specifiek gericht op de theorie. Hij heeft uiteindelijk de keuze gemaakt om een praktische studie te gaan volgen waardoor hij breed inzetbaar is.

Hij wil bij een werkgever aan de slag die hem de uitdaging en vrijheid kan bieden om zich verder te ontwikkelen. Door zich bezig te houden met het verbeteren van interne processen wil hij ook stappen maken en zijn communicatieve vaardigheden op operationeel, tactisch en strategisch niveau uit te bouwen.

De kandidaat profileert zichzelf als een eerlijke en goede sparringpartner maar komt ook oprecht over. In een gesprek probeert hij doelgericht tot de kern te komen en een gezamenlijke oplossing en/of conclusie te bedenken. Teamwork is voor de kandidaat van essentieel belang.

Zijn kracht:
Hij is gedisciplineerd en kan het werk op waarde schatten. Indien nodig kan hij de kar trekken en op de voorgrond treden maar evengoed weet hij ook wanneer een stapje naar achteren gezet moet worden. Hij kan goed onderzoek verrichten en met zijn analytische vermogen is hij in staat verbanden te leggen.

Zijn motivatie:
Hij wil zijn eigen professionele carrière vormgeven en aan de slag in de supply chain.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Technische Bedrijfskunde Hbo Ja 2016 - 2020

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Afstudeerder Constructietechniek 2020 - 2020
Stagiaire Technisch productiebedrijf 2019 - 2019
Stagiaire Installatietechniek 2017 - 2018
Deze kandidaat delen via: Delen via: Kopieer link