Ga terug naar zoekresultaten

Tekenaar/Constructeur-Engineer-Tekenaar-Sales Engineer

Tekenaar/Constructeur-Engineer-Tekenaar-Sales Engineer

HBO Werktuigbouw Groningen
Meer weten?

Of bel met Jeffrey Spelten op 050-3052300


Heeft u een vraag over deze kandidaat? Bel dan met Jeffrey Spelten op 050-3052300


Profiel

Over de kandidaat
Deze communicatief sterke en technisch onderlegde dame is op zoek naar een passende baan in de techniek. Ze was voornemens om een Master te volgen in Canada maar door COVID is dit tot tweemaal toe niet doorgegaan. Inmiddels is het verder studeren definitief van de baan en is ze op zoek naar een uitdagende functie in de Machinebouw, of (Medische) Industrie. Hierbij komt ze graag in aanmerking voor een functie als Mechanical Engineer, Project Engineer of Sales Engineer.

Ze is graag bezig met techniek en gaat graag aan de slag met het verbeteren/ontwikkelen van bestaande of nieuwe producten. Ze heeft ervaring met o.a. SolidWorks & Inventor, is breed geïnteresseerd en werkt graag in teamverband.

Wat is haar kracht?
Ze beschikt over analytisch vermogen, werkt oplossingsgericht en gaat in haar werk voor kwaliteit. Daarnaast maakt ze op een natuurlijke wijze verbinding met mensen.

Wat is haar motivatie?
De komende jaren wil ze zich verder ontwikkelen en meerdere aspecten van het vak Engineer verkennen. Ze is zeer leergierig en staat open voor het volgen van trainingen/cursussen.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Werktuigbouw Hbo Ja 2015 - 2020

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Accountmanager Commercie 2020 - heden
Afstudeerder Medical en Pharma 2019 - 2020
Stagiaire Ingenieursbureau 2017 - 2018
Deze kandidaat delen via: Delen via: Kopieer link