Header Vacatures Website (2)
Ga terug naar zoekresultaten

Tekenaar/Constructeur-R&D Engineer-Engineer-Constructeur

Tekenaar/Constructeur-R&D Engineer-Engineer-Constructeur

HBO/MBO Werktuigbouw Groningen
Meer weten?

Of bel met Wichard de Groot op 050-3052300


Heeft u een vraag over deze kandidaat? Bel dan met Wichard de Groot op 050-3052300


Profiel

Deze student heeft een enorme drive een zeer sterke passie voor techniek! Hij volgt een studie Engineering (Werktuigbouwkunde) aan de Hanzehogeschool. Hij is een techneut in hart en nieren! Hij is de afgelopen 7 jaren veelal actief binnen Engineering en R&D afdelingen van technische bedrijven in de functie van Junior Engineer tijdens bijbaantjes of stages. Zijn vooropleiding is Havo en Mbo Engineering.

In zijn vrije tijd werkt hij hobbymatig aan projecten zoals het ontwerpen en bouwen van 3D-printers, automatisering en mechanische projecten. Het up-to-date blijven van de laatste technologische ontwikkelingen via websites, tijdschriften en video horen daar natuurlijk bij.

Daarnaast is hij zeer ondernemend en is hij sterk in projectmatige planning. Dat is terug te zien in het oprichten van TEG3D, een bedrijf gericht op de ontwikkeling van 3D-printeronderdelen. Ook is hij naast zijn Hbo studie, als nevenactiviteit, gedurende 2 jaren Team Manager Engineering geweest van de Hanze Racing Division, een team van 40 studenten die een auto ontwerpen, bouwen en ermee racen. Kortom een veelzijdige jongeman, die graag zijn handen uit de mouwen steekt en niet bang is om een uitdagend project aan te gaan als technische bijbaan! Beschikbaar: Hij is beschikbaar voor 16-24uur per week! Inzetbaar als: Het liefste zou hij willen werken aan projecten zoals het ontwerpen en doorrekenen van allerlei vraagstukken. Ook is hij zeer vaardig met bewerkingsmachines in de werkplaats, achter een CNC machine of als machinebouwer. Hij heeft meer dan 5000 uur ervaring in SolidWorks. Tot sept 2020, dan stage…. Kan ook bij de opdrachtgever.

Opleidingen

Opleiding Niveau Diploma Jaar
Werktuigbouw Mbo Ja 2013 - 2016
Werktuigbouw Hbo Nee 0216 - heden

Werkervaring

Functie Sector Jaar
Engineer 2019 - tot heden
Engineer 2017 - 2019
2012 - tot heden
Deze kandidaat delen via: Delen via: Kopieer link