Proces Engineer Vacatures 04
shape

Technisch personeel Groningen

De juiste kandidaat voor uw bedrijf

Bekijk alle kandidaten in Groningen

Bent u op zoek naar technisch personeel in Groningen? WtbE matcht uw bedrijf aan de juiste kandidaat. In Groningen hebben wij een uitgebreid netwerk waardoor wij snel weten of een kandidaat matcht met uw organisatie. Hierbij kijken we niet alleen naar de kwaliteiten van de kandidaat maar ook naar uw bedrijfscultuur. Neem direct contact met ons op en bekijk wat WtbE voor uw bedrijf kan betekenen.

Neem direct contact op

Want kunt u verwachten op deze pagina?

Waarom WtbE?

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring in het matchen van technisch personeel met de juiste werkgever in Groningen. Hierdoor kennen wij alle ins en outs van de Groningse markt en zijn wij op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen. Met deze kennis zijn wij in staat om snel te zien welke kandidaten bij uw organisatie passen. Of u nu op zoek bent naar een tijdelijke werknemer of een vaste werknemer in dienst wil nemen. WtbE biedt in elke situatie de juiste oplossing.

Wat zeggen anderen over WtbE?

Professioneel bedrijf dat goede kandidaten levert, snel kan schakelen en is goed bereikbaar. Houden zich aan de gemaakte afspraken en hebben ook prettig contact met de medewerkers. Zeker een aanrader.

Tina Schilstra

IVER Group, HR Manager

Goede ervaringen met WtbE. De consultants weten goed hoe ze mens en organisatie kunnen verbinden. Persoonlijk contact en betrokkenheid zorgen voor een goede samenwerking.

Verena van der Werf

SMST, HR Officer

Hoe gaan we te werk?

Bij WtbE staat oprechte aandacht voorop. We kijken naar de behoeften van uw bedrijf. Hierbij houden we rekening met de bedrijfscultuur en de behoeften en ambities van de kandidaat. Zo weet u zeker dat u de beste kandidaat voor uw bedrijf vindt. U kunt een kandidaat uit ons klantenbestand kiezen of u kunt zelf een vacature opstellen en deze op de website plaatsen. Hieronder vindt u de werkwijzen van beide opties.

Kies uw kandidaat uit ons klantenbestand

 1. Ga naar onze website.
 2. Filter op de regio Groningen en de gewenste sector
 3. Vind kandidaten die voldoen aan uw eisen.
 4. Vul uw gegevens in 
 5. Wij stellen de kandidaat op de hoogte van uw interesse.
 6. Samen kijken we of het een match is.

Zelf een vacature opstellen

 1. Lever een vacature aan bij WtbE.
 2. Wij promoten uw vacature op diverse platforms en onze website.
 3. Kandidaten uit Groningen kunnen reageren.
 4. WtbE selecteert de beste kandidaten voor u.
 5. U ontvangt een voorselectie van deze kandidaten.
 6. Kies samen met WtbE de ideale kandidaat.
 7. Een perfecte match!
Bekijk al onze kandidaten in Groningen

Geen match wat nu?

Bij WtbE staan we in elke situatie voor u klaar. Zit er geen geschikte kandidaat bij de voorselectie? Geen zorgen. Ook dan staan we voor u klaar om ondersteuning te bieden. Wanneer er geen geschikte kandidaat bij de voorselectie zit, blijft uw vacature op onze website staan zodat u alsnog de juiste kandidaat voor uw bedrijf vindt. Bent u achteraf toch niet tevreden met de gematchte kandidaat? Ook dan is WtbE er voor u. Wij gaan met u in gesprek en zoeken samen naar een geschikte oplossing.

Technische Vacatures 02

De vraag naar technisch personeel in Groningen

In de technische sector is het aantal vacatures in de afgelopen jaren flink gestegen. In het tweede kwartaal van 2022 waren er in heel Nederland maar liefst 86.250 technische vacatures beschikbaar. Bovendien is 8% van het technisch personeel jonger dan 30 jaar en bijna 60% tussen de 40 en 65 jaar. Hierdoor zal het personeelstekort in Groningen groter worden. Dit biedt gelukkig perspectief voor nieuw jong talent op de arbeidsmarkt. WtbE helpt u in uw zoektocht naar jonge technische professionals. 

Vind jong talent in Groningen

Bent u op zoek naar een afstuderend student voor uw bedrijf, maar weet u niet goed waar u deze vindt? Gelukkig hebben wij een groot netwerk met technische hbo-studenten. Wij werken nauw samen met de Hanzehogeschool. Onze afstuderende kandidaten zijn actief in de volgende sectoren: 

 • Elektrotechniek – Sensortechnologie
 • Elektrotechniek – Elektronica
 • Elektrotechniek – Mechatronica
 • Technische Bedrijfskunde
 • Werktuigbouwkunde
 • Industrieel Product Ontwerpen 

WtbE ondersteunt u tijdens de zoektocht naar jong talent. Wij staan in contact met veel studenten en weten wat hun ambities zijn. Zo matchen wij de juiste student aan uw bedrijf. We kijken hierbij naar de behoeften van de student en de mogelijkheden binnen uw organisatie.

 

Kies voor een afstuderend kandidaat

Kiezen voor een afstuderend student via WtbE heeft meerdere voordelen:

 • Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk van hbo studenten
 • Kans om een nieuw personeelslid aan uw team toe te voegen 
 • Nieuw jong talent met frisse ideeën  

Het in dienst nemen van een afstuderend student is dus een win-win situatie voor elke partij. Wilt u in contact komen met onze afstudeerders? Neem dan contact op en ontdek al onze afstuderende kandidaten. 

Ontdek al onze afstuderende kandidaten
Elektrotechniek Vacatures 03

Vind tijdelijk technisch personeel in Groningen

Wij staan voor flexibiliteit. Daarom kunt u via WtbE tijdelijk technisch personeel vinden. Of u nu een extra werknemer nodig hebt voor uw project of iemand met specifieke expertise? Wij bieden kwalitatieve detachering met het keurmerk NEN4400-1. Wij hebben uitgebreide kennis over de technische markt in Groningen. Met deze kennis, onze jarenlange ervaring en persoonlijke aandacht, vinden we de juiste kandidaat voor uw bedrijf.

Vind vast technisch personeel in Groningen met deta-vast

Ook voor vast technisch personeel bent u bij WtbE aan het juiste adres. Ontdek deta-vast waarmee gedetacheerde technici in vaste dienst kunnen treden bij uw bedrijf na hun tijdelijke traject. Hiermee combineert u de wendbaarheid van detachering en de stabiliteit van directe werving en selectie. Bovendien blijft WtbE gedurende een jaar betrokken bij de kandidaat. Gedurende dit jaar nemen wij alle verantwoordelijkheden op ons, waarbij we voortdurende begeleiding en ondersteuning bieden. deta-vast geeft u garantie op een technisch professional, zelfs in een markt met personeelstekorten.

Maak kennis met onze experts

Templacement: de oplossing voor onder of overcapaciteit

Hebt u een personeelstekort of overschot? Templacement is de oplossing. Met Templacement kunt u personeel tijdelijk uitlenen bij overcapaciteiten en tijdelijk in dienst nemen bij ondercapaciteit. Zo weet u zeker dat u de loonkosten beperkt en uw team geen onnodige overuren maakt. 

Bij Templacement is WtbE de matchmaker tussen uw bedrijf en de kandidaat. Met ons uitgebreide netwerk weten wij alles over de capaciteit bij bedrijven in Groningen. Met meer dan vijftien jaar ervaring matchen wij gemakkelijk de juiste kandidaat aan de juiste tijdelijke werkgever.

Voordelen van TemPlacement bij overcapaciteit

 • Kostenbesparend
 • Behoud van eigen team 
 • Sociale rust op de werkvloer
 • Uitgeleend personeel doet extra kennis op
Ik wil personeel uitlenen

Voordelen van TemPlacement bij ondercapaciteit

 • Direct toegang tot technisch professionals
 • Verzekerd van inzetbaar personeel binnen de afgesproken termijn
 • Kostenbesparend
 • Geen verdere verplichtingen na afloop project. 
 • Flexibiliteit voor uw bedrijf

 

Ik wil personeel inlenen

Doe de Waadi Check

Om in aanmerking te komen voor TemPlacement, moet uw bedrijf geregistreerd zijn volgens de Wet Allocatie Arbeidskrachten Door Intermediairs (Waadi). Deze registratie is verplicht voor bedrijven die arbeidskrachten uitlenen of willen inlenen. Doe de Waadi-check bij de  U Kamer van Koophandel (KvK)  om te zien of uw bedrijf in aanmerking komt voor TemPlacement.

Doe de Waadi check

Technisch personeel in Groningen vindt u bij WtbE

Zoekt u een technisch professional in Groningen? Neem vrijblijvend contact op voor een persoonlijk gesprek waarin we uw bedrijf graag beter leren kennen. Zo kunnen we u helpen in uw zoektocht naar een geschikte kandidaat. Heeft u vragen over onze diensten of een kandidaat? Onze experts staan klaar om u te helpen. Neem contact op en ontdek de mogelijkheden die WtbE uw bedrijf te bieden heeft.

Contact

Onze vacatures

Misschien ook wel iets voor jou

Bekijk alle vacatures
Vacature nummer #7453

Pre-sales Consultant IT

HBO

Technische Bedrijfskunde

Nederland

Hybride werken

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij landelijk op zoek naar een Pre-Sales Consultant IT. In deze functie ga je aan de slag binnen een internationale organisatie, deze onderneming is actief in 26...

Vacature nummer #7542

Inkoper Services

HBO

Technische Bedrijfskunde

Groningen

Ben jij klaar om de drijvende kracht te zijn achter de inkoop van vitale diensten en zo een verschil te maken in de energietransitie? Als Inkoper Services krijg je de kans om te...

Team WtbE

Nog geen match gevonden?

Schrijf je in voor de Job alert en ontvang vacatures die bij je passen.

Ontvang vacatures op maat