Homepage WtbE Technische Detachering Perfect Format (4)
shape

Uitdagende vacatures voor ervaren professionals

Bekijk onze vacatures

Geef een nieuwe impuls aan je carrière

Je wilt graag een nieuwe baan als (technische) professional, maar waar moet je beginnen? Het is niet eenvoudig om richting te geven aan je carrière. Er zijn tegenwoordig heel veel vacatures, maar hoe vind je de gewenste functie bij een bedrijf dat bij jou past? WtbE helpt jou met het antwoord. Sinds jaar en dag helpen wij ervaren (technische) professionals om hun carrière naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor weten we precies welke kansen de arbeidsmarkt voor jou heeft. Bij ons kun je terecht voor:

  • Een uitdagende baan met zekerheid
  • Persoonlijk advies over jouw carrière
  • Actueel overzicht van vacatures
  • Vakinhoudelijke kennis over de arbeidsmarkt
  • Groot netwerk van toonaangevende bedrijven
Kom langs voor een vrijblijvend gesprek

Uitdagende vacatures op niveau

Wil je je eerst online oriënteren op de verschillende banen die wij aanbieden? Dat kan natuurlijk ook. Op onze vacature pagina krijg je meteen een helder overzicht van alle actuele functies in de Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Elektronica en Technische bedrijfskunde. Daarnaast kun je je gratis aanmelden voor de Job Alert, zodat je meteen op de hoogte bent van de technische vacatures in jouw regio. We zijn met name actief in Groningen, Drenthe, Friesland, Flevoland, Overijssel en Noord-Holland.

Stuur hier je open sollicitatie

WtbE is jouw partner in de arbeidsmarkt

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw carrière verder vorm te geven. Van interessante vacatures tot en met persoonlijke begeleiding tijdens je werk. Hierbij kijken we naar de persoon achter de CV. Wat heb je gedaan, maar bovenal, wat wil je nog doen? Waar ligt voor jou de uitdaging en het plezier? Door serieus met elkaar in gesprek te gaan, vinden we een technische baan die jouw ambities waar maakt.

De WtbE Werkgeluk Checklist

Ben je tevreden en happy met je huidige baan? Bevestig het hieronder met onze Werkgeluk Checklist!

Belangrijkste vragen

Onze vacatures

Nog meer vacatures voor ervaren technici?

Vacatures bekijken
Vacature nummer #7453

Pre-sales Consultant IT

HBO

Technische Bedrijfskunde

Nederland

Hybride werken

Voor één van onze opdrachtgevers zijn wij landelijk op zoek naar een Pre-Sales Consultant IT. In deze functie ga je aan de slag binnen een internationale organisatie, deze onderneming is actief in 26...

Vacature nummer #7542

Inkoper Services

HBO

Technische Bedrijfskunde

Groningen

Ben jij klaar om de drijvende kracht te zijn achter de inkoop van vitale diensten en zo een verschil te maken in de energietransitie? Als Inkoper Services krijg je de kans om te...

Team WtbE

Nog geen match gevonden?

Schrijf je in voor de Job alert en ontvang vacatures die bij je passen.

Ontvang vacatures op maat