Header Hart Voor Techniek Homepage Png
shape

Uitdagende vacatures voor ervaren professionals

Bekijk onze vacatures

Geef een nieuwe impuls aan je carrière

Je hebt behoefte aan een nieuwe baan als (technische) professional, maar waar moet je beginnen? Het is niet eenvoudig om richting te geven aan je carrière. Er zijn tegenwoordig heel veel vacatures, maar hoe vind je de gewenste functie bij een bedrijf dat bij jou past? WtbE helpt jou met het antwoord. Sinds jaar en dag helpen wij ervaren (technische) professionals om hun carrière naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor weten we precies welke kansen de arbeidsmarkt voor jou heeft. Bij ons kun je terecht voor:

  • Een uitdagende baan met zekerheid
  • Persoonlijk advies over jouw carrière
  • Actueel overzicht van vacatures
  • Vakinhoudelijke kennis over de arbeidsmarkt
  • Groot netwerk van toonaangevende bedrijven
Kom langs voor een vrijblijvend gesprek

Uitdagende vacatures op niveau

Wil je je eerst online oriënteren op de verschillende banen die wij aanbieden? Dat kan natuurlijk ook. Op onze vacature pagina krijg je meteen een helder overzicht van alle actuele functies in de Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Elektronica en Technische bedrijfskunde. Daarnaast kun je je gratis aanmelden voor de Job Alert, zodat je meteen op de hoogte bent van de technische vacatures in jouw regio. We zijn met name actief in Groningen, Drenthe, Friesland, Flevoland, Overijssel en Noord-Holland.

Stuur hier je open sollicitatie

WtbE is jouw partner in de arbeidsmarkt

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw carrière verder vorm te geven. Van interessante vacatures tot en met persoonlijke begeleiding tijdens je werk. Hierbij kijken we naar de persoon achter de CV. Wat heb je gedaan, maar bovenal, wat wil je nog doen? Waar ligt voor jou de uitdaging en het plezier? Door serieus met elkaar in gesprek te gaan, vinden we een technische baan die jouw ambities waar maakt.

Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan

Belangrijkste vragen

Onze vacatures

Nog meer vacatures voor ervaren technici?

Vacatures bekijken
Vacature nummer #7397

Hoofd Technische Bedrijfsvoering – Maritiem

MBO

Divers - Technisch

Noord-Holland

Hybride werken mogelijk

Onze opdrachtgever, Het Marinebedrijf te Den Helder, is verantwoordelijk voor het verrichten van onderhoud en modificaties aan het materiaal van de Koninklijke Marine. Voor de afdeling klein bovenwater zoeken wij een [Hoofd Technische...

Vacature nummer #7395

Projectleider SEWACO- handboek

MBO

Divers - Technisch

Noord-Holland

Hybride werken mogelijk

Voor het Marinebedrijf in Den Helder zijn wij op zoek naar een Projectleider voor het schrijven van een SEWACO- handboek. Heb jij ervaring met werken op of aan grote Marineschepen en wil jij...

Man Wtbe

Nog geen match gevonden?

Schrijf je in voor de Job alert en ontvang vacatures die bij je passen.

Ontvang vacatures op maat