Header Hart Voor Techniek Homepage Png
shape

Uitdagende vacatures voor ervaren technici

Bekijk onze vacatures

Geef een nieuwe impuls aan je technische carrière

Je hebt behoefte aan een nieuwe baan in de techniek, maar waar moet je beginnen? Het is niet eenvoudig om richting te geven aan je carrière. Er zijn heel veel technische vacatures, maar hoe vind je de gewenste functie bij een bedrijf dat bij jou past? WtbE helpt jou met het antwoord. Sinds jaar en dag helpen wij ervaren technici om hun carrière naar een hoger niveau te tillen. Hierdoor weten we precies welke kansen de technische arbeidsmarkt voor jou heeft. Bij ons kun je terecht voor:

  • Een technische baan met zekerheid
  • Persoonlijk advies over jouw carrière
  • Actueel overzicht van technische vacatures
  • Vakinhoudelijke kennis over de arbeidsmarkt
  • Groot netwerk van toonaangevende bedrijven
Maak nu een online afspraak voor een videochat

Technische vacatures op niveau

Wil je je eerst online oriënteren op de verschillende techniek banen die wij aanbieden? Dat kan natuurlijk ook. Op onze vacature pagina krijg je meteen een helder overzicht van alle actuele functies in de Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Elektronica en Technische bedrijfskunde. Daarnaast kun je je gratis aanmelden voor de Job Alert, zodat je meteen op de hoogte bent van de technische vacatures in jouw regio. We zijn met name actief in Groningen, Drenthe, Friesland, Flevoland, Overijssel en Noord-Holland.

Stuur hier je open sollicitatie

WtbE is jouw partner in de arbeidsmarkt

Bij ons vind je alles wat je nodig hebt om jouw technische carrière verder vorm te geven. Van interessante vacatures tot en met persoonlijke begeleiding tijdens je werk. Hierbij kijken we naar de persoon achter de CV. Wat heb je gedaan, maar bovenal, wat wil je nog doen? Waar ligt voor jou de uitdaging en het plezier? Door serieus met elkaar in gesprek te gaan, vinden we een technische baan die jouw ambities waar maakt.

Vraag een persoonlijk adviesgesprek aan

Belangrijkste vragen

Onze vacatures

Nog meer vacatures voor ervaren technici?

Vacatures bekijken
Vacature nummer #7084

Research Technicus Innovatie

HBO

Elektronica

Drenthe

Wil je aan de slag als Technicus Innovatie bij een ambitieuze, internationale organisatie? Heb je passie voor het doen van onderzoek en ben je tegelijkertijd praktisch ingesteld? Dan is deze rol als Research...

Vacature nummer #7086

R&D Test Engineer Waterstof Equipment

HBO

Werktuigbouw

Drenthe

Voor een opdrachtgever in Drenthe zijn wij direct op zoek naar een gedreven R&D Test Engineer die zich gaat richten op de waterstof gerelateerde producten! Heb jij interesse in nieuwe technologie en wil...

Man Wtbe

Nog geen match gevonden?

Schrijf je in voor de Job alert en ontvang vacatures die bij je passen.

Ontvang vacatures op maat