Monteur elektrotechniek
shape

In welke technische sector wil jij werken? Kom er snel achter!

Carrières in de techniek

Heb je een technische achtergrond? Dan kun je aan het werk in een groot aantal sectoren. Wil je graag werken in machinebouw, food, automotive, energie, scheepsbouw, R&D of heel iets anders? Misschien weet je al precies wat je zoekt, misschien wil je eerst meer informatie over bepaalde vakgebieden. WtbE staat in beide gevallen voor jou klaar; onze consultants zitten middenin de technische markt. Niet alleen qua kennis, maar ook qua netwerk. Via ons kom je in contact met toonaangevende bedrijven in bijna elke technische sector.

Krijg inzicht in alle technische sectoren

Techniek is overal om je heen, soms zichtbaar, maar ook heel vaak op de achtergrond. Welke sector lijkt jou interessant? Heb je voldoende informatie om dat te bepalen? Via ons kom je alles te weten over de kenmerken en de mogelijkheden van bepaalde sectoren. Wij hebben bijvoorbeeld veel kennis over de volgende technische branches:

  • Defensie
  • Food
  • Machine en apparatenbouw
  • Medisch en pharmaceutisch
  • Olie en gas
  • Proces en chemie
  • Maritiem
  • (Technische) productie
  • Ingenieursbureaus
Vraag een persoonlijk advies gesprek aan

Vacatures in jouw favoriete technieksector

Nu je eenmaal de sector en specialisatie hebt bepaald, wordt het tijd om je te oriënteren op passende vacatures. Samen bepalen we welke functie het beste bij jou past, en wat voor soort bedrijf jou het meeste aanspreken. Ben je benieuwd welke technische vacatures we allemaal hebben? En of er een functie beschikbaar is in jouw favoriete sector? Via onderstaande link kun je het aanbod alvast bekijken. Ook kun je gratis gebruikmaken van onze vacaturemelder. Daarmee ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe vacatures.

Bekijk onze openstaande vacatures

Belangrijkste vragen

Onze vacatures

Misschien ook wel iets voor jou

Bekijk alle vacatures
Vacature nummer #7232

Productie Engineer

HBO

Werktuigbouw

Friesland

Op locatie werken

Voor één van onze opdrachtgevers in de provincie Friesland, zijn wij op zoek naar een Productie Engineer. Onze opdrachtgever is grote speler op het gebied van landbouwmachines met meerdere vestigingen in Europa. Het...

Vacature nummer #7247

Projectmanager Apparatenbouw

HBO

Werktuigbouw

Drenthe

Hybride werken mogelijk

Ben jij toe aan een volgende stap als Projectmanager in de machinebouw en wil je een bijdrage leveren aan het ontwikkelen van duurzame technologieën? Kun jij het grote plaatje overzien en ben je...

Man Wtbe

Nog geen match gevonden?

Schrijf je in voor de Job alert en ontvang vacatures die bij je passen.

Ontvang vacatures op maat