Werken bij dé offshore specialist van Nederland?

SMST Designers & Constructors
Homepage WtbE Technische Detachering Perfect Format

Waarom werken bij SMST?

Welkom bij SMST, waar technische concepten worden omgezet tot goed werkende systemen. Het bedrijf werkt dagelijks aan access- en lifting systemen voor de offshore markt, waarbij de focus vooral ligt op windenergie. Duurzame energie heeft de toekomst en dat beseffen ze bij SMST maar al te goed.

  • Sinds 1990 actief in de offshore markt
  • Een wereldwijde speler
  • Met een klein team werken aan technische oplossingen
We zijn heel positief over WtbE. Ze vinden kandidaten die goed bij ons bedrijf passen en bereid zijn om een commitment aan te gaan.
Bindina Bosma
Bindina Bosma HR Manager SMST

SMST, de offshore specialist

SMST is een internationale organisatie, gevestigd in Drachten, die opereert in de technische sector. Met een groot team van technische specialisten ontwerpen ze systemen voor de offshore markt. De systemen van SMST leveren een bijdrage aan duurzame energie, maar ook aan boorschepen en de marine. Van kranen tot gangways, je komt het tegen bij SMST.

Een zelfvoorzienend bedrijf op wereldniveau

Met circa 160 medewerkers lukt het SMST om het gehele traject zelf uit te voeren: van ontwerpen, tot testen en installeren van eigen systemen. De systemen die geleverd worden kunnen direct gebruikt worden om bijvoorbeeld vracht en personeel over te brengen. Om deze systemen te ontwerpen is technische kennis nodig. En daar komt WtbE om de hoek kijken.

SMST Designer And Constructors Equipment

Werken bij SMST?

In 2021 ging WtbE een samenwerking aan met dit innovatieve bedrijf. We zijn er trots op dat we tijdens deze samenwerking al meerdere technische specialisten aan SMST mochten introduceren. Ben je benieuwd naar alle vacatures van WtbE? Bekijk dan onze vacaturepagina!

Werken bij een klein, internationaal bedrijf, waar je dagelijks werkt aan uitdagende technische projecten? Dan is SMST jouw ideale werkplek. Je werkt bij een speler op wereldniveau en speelt een rol in de ontwikkeling van innovatieve systemen. Meer weten? Neem dan contact op of lees meer over hoe het eerste jaar van onze samenwerking is verlopen.

Heb je een vraag over SMST Drachten? Jeffrey Spelten helpt je graag verder

Delen via: Kopieer link