Corona virus
shape

De Corona crisis is een feit

Kantoor is leeg

Blog

25 maart 2020

Thuiswerken en binnen blijven!

Wat is het een bijzondere gewaarwording om na lange tijd weer op ons kantoor te zijn. Door een verkoudheid eind februari en daarna een onvergetelijke vakantie in Miami USA, was ik hier lange tijd niet meer geweest. Gelukkig heeft mijn vakantie op tijd plaatsgevonden, nog net voordat Trump besloot het luchtruim af te sluiten. Maar inmiddels is dat niet meer de reden dat ik hier zo lang niet meer ben geweest.

Ten gevolge van het Corona-virus is ons kantoor gesloten en werkt iedereen thuis. Er is niemand aanwezig en er heerst totale stilte. Iets wat voor mij ondenkbaar is op een ‘normale’ doordeweekse dag. Ik voel spanning en bepaalde emoties in mij opkomen die zich de laatste weken hebben opgestapeld. Want hoe moeten we nu verder?

Bert Blaauw op kantoor tijdens corona crisis

Samen staan wij sterk

Op dit moment werken meer dan 42% van onze technische professionals vanuit huis. Maar degene die niet thuis kunnen werken gaan gewoon naar hun werkplek met inachtneming van het opvolgen van de RIVM adviezen – Respect!

Met behulp van WhatsApp en Skype houden wij goed contact met onze technici en opdrachtgevers. We gaan er alles aan doen om deze periode voor alle partijen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Namens mijzelf en mijn collega’s wens ik iedereen veel sterkte en gezondheid toe.

 

Bert Blaauw

Algemeen directeur


Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
Download Gespiegeld

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden