Boost je carrière
shape

Boost je carrière met WtbE!

Webinar / Seminar

5 maart 2019

WtbE organiseert in 2019 een viertal praktische trainingen met als thema; “Vergroot je invloed op je carrière en verbeter jezelf”. Deze inspirerende en leerzame trainingen worden gegeven door de ervaren trainer, schrijver, ondernemer en coach; Roelof Oldenburger. Roelof is eigenaar van het succesvolle bedrijf Movum.

Investeer continu in je ontwikkeling

WtbE Academy wil je graag helpen en ondersteunen om je verder te ontwikkelen in je werk, want het is van groot belang om te blijven investeren in jezelf. De rode draad van deze trainingen is het versterken van je persoonlijke effectiviteit, en daarmee een boost geven aan je carrière.

Voor wie zijn de Trainingen?

De trainingen zijn bedoeld voor alle technici, engineers en managers (Mbo, Hbo, Wo) die bezig zijn met hun persoonlijke ontwikkeling en carrière.

Training 1: Werken vanuit je Cirkel van Invloed (Steven Covey), 3 april 2019.

Training 2: Waar haal jij de moed vandaan?, 5 juni 2019.

Training 3: Overtuigend presenteren, 18 september 2019.

Lees meer over deze trainingen!

Training 4: ‘Time Management in een notendop’

Woensdag 20 november 2019 (19.00 tot 21.15 uur)

‘Tijd’ managen kan natuurlijk helemaal niet. Iedere dag, uur en seconde zijn even lang. Het gaat er dus om wat jij doet met je beschikbare tijd. Je zult in deze training merken dat multitasking echt niet bestaat. Bovenop wat je al geleerd hebt in de training 1 over de Cirkel van Invloed, krijg je praktische ideeën aangereikt over hoe je met focus kunt werken en hoe je de hoeveelheid afleiding in je werk tot het absolute minimum kunt beperken. En dit is de belangrijkste sleutel tot efficiency, de dingen voor elkaar krijgen. Een gouden combinatie met effectiviteit!

Aanmelden kan hier.

Wij wensen je veel inspiratie!

Team WtbE


Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
WtbE professional aan het werk op een boorplatform

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden