Boy Van Koppen Essity Operations Hoogezand
shape

Medewerker aan het woord

Boy van Koppen, Material Engineer bij Essity Operations

Interview werknemer

28 maart 2018

Boy van Koppen; Material Engineer bij Essity Operations in Hoogezand

Boy van Koppen is Material Engineer bij Essity Operations in Hoogezand. Eerst gedetacheerd via WtbE Engineering, nu in dienst van Essity zelf. Boy is onder meer verantwoordelijk voor materiaalkosten besparingen en betrokken bij verbeterprogramma’s.

“Het grappige is dat ik Jacques Mulder van WtbE al eens eerder gesproken had. Ik zat destijds in het laatste jaar van mijn studie HBO Technische Bedrijfskunde. Er was zeker een klik, maar nog geen matchende vacature. Een aantal jaren later kregen we elkaar weer in het vizier: ik was aan het rondkijken naar nieuwe carrièremogelijkheden, en WtbE had een vacature die ze goed bij mij vonden passen. Het viel perfect samen!”

Boy Van Koppen Essity Operations Hoogezand

Een goede voorbereiding!

We gingen weer met elkaar in gesprek. De vacature die WtbE voor mij in petto had, was een detachering bij Essity Operations in Hoogezand. WtbE ging grondig te werk: voor ik op sollicitatiegesprek ging, werd ik goed voorbereid. Zo verdiepten we ons in het bedrijf, en kreeg ik bijvoorbeeld een boekwerkje met handige tips en trucs voor een succesvol sollicitatiegesprek. Zoiets had ik nog nooit gezien van een detacheringsbureau. Je staat met een goede voorbereiding gelijk 1-0 voor. Ik ben uiteindelijk maar op één gesprek geweest, want het was alle betrokkenen snel duidelijk dat deze functie naadloos aansloot bij mijn vorige baan en bij mijn capaciteiten. Dat had Jacques Mulder ontzettend scherp gezien.

Ik blijf onder de indruk van de getoonde betrokkenheid. WtbE voelt voor mij meer als familie dan als werkgever!

Persoonlijke benadering

Ik was misschien nog wel het meest onder de indruk van de persoonlijke benadering van mijn collega’s bij WtbE. Dat vind ik zelf heel fijn. Je voelt je allesbehalve een ‘nummertje’. Je begeleidende consultant onderhoudt het hele jaar door contact. Je kunt áltijd aankloppen voor bijsturing en hulp. Zo kreeg ik bijvoorbeeld een studiecursus aangeboden, waardoor ik nog net even een waardevolle verdiepingsslag kon maken in mijn werk. Oh, en op mijn verjaardag kreeg ik een cadeautje toegestuurd. Ik was zo verrast. Het zijn die kleine dingen die het doen!

Of ik WtbE kan aanraden? Met de volle 200 procent!

Boy van Koppen, Material Engineer bij Essity Operations.
Maart 2018.

Ook op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schrijf je bij ons in

Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
Download Gespiegeld

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden