Windmolen
shape

Medewerker aan het woord

Proces Engineer Esmée Major

Interview werknemer

12 januari 2018

Interview met Esmée Major

Esmée Major werkt als Junior Proces Engineer bij Bekaert Combustion Technology in Assen. Daar maakt ze deel uit van het projectteam dat de maakbaarheid van nieuwe branders onderzoekt.

Wat doe ik in mijn dagelijkse werk?

Bekaert Combustion Technology is een multinationaal bedrijf gespecialiseerd in allerlei soorten branders en gegoten aluminium warmtewisselaars. Het hoofdkwartier zit gevestigd in Assen. Ik maak deel uit van het projectteam dat zich bezighoudt met branders die nieuw ontwikkeld worden. Eigenlijk zit ons projectteam een beetje tussen Research & Development en productie in. Dat is heel interessant: je zoekt namelijk uit of en hoe een nieuw soort brander productiematig gemaakt zou kunnen worden. Als Junior Proces Engineer onderzoek ik de maakbaarheid van allerlei innovatieve branders.

Esmée Major werkt als Junior Proces Engineer bij Bekaert Combustion Technology in Assen.
Esmée Major

Mijn eerste baan via WtbE Engineering

Dit is mijn eerste baan. Ik heb Werktuigbouwkunde gestudeerd – als enige vrouw in mijn jaar. Mijn school organiseerde een carrière dag waar bedrijven en detacheringsbureaus zich konden presenteren. Daar was ook WtbE: zo maakte ik kennis met Jacques Mulder. Na mijn afstuderen ben ik gaan reizen, toen ik terugkwam in Nederland moest ik op zoek naar een baan.

Eerlijk gezegd vond ik het best spannend om aan mijn werkende leven te beginnen. Ik nam weer contact op met WtbE Engineering en al snel was ik daar op gesprek. Dat voelde gelijk heel relaxt en er werd goed naar me geluisterd. Bij het eerste gesprek was het trouwens meteen raak: tussen de vacatures die ze mij voorlegden, zat Bekaert Combustion Technology. Die vacature sprak me erg aan. Ook de sollicitatieprocedure in Assen ging erg vlot. Ik werk er inmiddels al meer dan een half jaar en heb het daar enorm naar mijn zin!

Blij met deze baan!

Ik ben dan ook heel blij dat WtbE deze baan voor mij gevonden heeft. Je wordt persoonlijk behandeld en WtbE is oprecht betrokken. Ik heb ook gesprekken bij andere detacheringsbureaus gehad en dat voelde minder goed. Het fijne is dat ik altijd bij WtbE terecht kan met vragen en opmerkingen. Het contact loopt heel soepel.

Ik kan bij WtbE altijd terecht met vragen: ze houden de drempel laag en dat voelt prettig!

Esmée Major, Junior Proces Engineer.

Wil je ook via WtbE aan de slag? Schrijf je dan hier in

Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
Download Gespiegeld

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden