Jacques Mulder Jubileum 10 jaar WtbE
shape

Jubileum Jacques Mulder – 10 jaar WtbE!

Updates

4 mei 2018

Jubileum Jacques Mulder - 10 jaar WtbE!

Deze week viert Jacques Mulder zijn 10 jarig jubileum bij WtbE. Aangezien Jacques tegenwoordig in Engeland woont en werkt, hebben we deze gelegenheid een aantal weken geleden al gevierd toen Jacques even in Nederland was.

We hebben een surprise party gegeven bij ons op kantoor. Om het kantoor te kunnen versieren hebben we hem op bezoek gestuurd naar een klant.  Op het moment dat hij onderweg was hebben we hem opgebeld dat de afspraak wegens ziekte was afgezegd. Eenmaal op kantoor was de verassing compleet en hebben we zijn jubileum gevierd met champagne, tapas en sfeer muziek op de achtergrond.

Jacques Mulder 10 jaar WtbE Jubileum

Een hele prestatie!

10 jaar WtbE, daar mogen we best even bij stil staan. Jacques en ik kennen elkaar al vanaf het jaar 2000, de periode dat we samen werkzaam waren bij Cluster Detachering in Groningen. Samen deden we onder andere accountmanagement bij Philips Drachten, waar we altijd alle managers en leidinggevenden bezochten. Een hele mooie en succesvolle tijd, wat hebben we daar veel geleerd en gelachen!

De oprichting van WtbE

In 2005 ben ik gestart met WtbE, ook toen had ik vaak contact met Jacques.  Hij werkte in die tijd bij USG Innotiv. Wanneer ik ergens een werknemer mocht detacheren, dan namen zij de werknemer in dienst (payrolling) zodat ik hem kon doorlenen bij mijn klant. Elke keer als ik Jacques aan de telefoon had om zaken af te stemmen vroeg ik: ”Kom je bij me werken?” en dan antwoordde Jacques lachend: “Nee, ik kom niet bij je werken”. Dat herhaalde zich vele keren. Tot op een dag in april 2008, Jacques antwoordde: “Laten we het er over hebben”. Na een hapje en een drankje was het beklonken: Jacques werd de eerste consultant van WtbE!

Jacques Mulder 10 jaar WtbE Jubileum

10 jaar Jacques

Als Jacques aan één ding een hekel heeft, dan is dat acquisitie. Zijn voorwaarde om bij WtbE te komen werken, was dan ook dat hij geen acquisitie hoefde te doen. Je zou denken dat dit het werk als consultant onmogelijk maakt, maar toch heeft Jacques in de afgelopen tien jaar meer dan 130 kandidaten succesvol bemiddeld. Dit komt doordat Jacques een hele goede relatiebeheerder is en zich als geen ander kan inleven in zowel de klant als de kandidaat. Kortom, hij is in staat om de juiste match te maken!

Daarnaast blijft hij altijd nauw betrokken bij het gehele proces. Om deze reden komt de klant dan ook graag terug bij Jacques met nieuwe vacatures. De inzet van Jacques is hierdoor van groot belang geweest voor de groei en stabiliteit van WtbE.

Champagne

Gefeliciteerd!

Jacques is een hele fijne collega om mee samen te werken, en niet te vergeten een hele belangrijke cultuurdrager binnen WtbE. Hij staat altijd voor je klaar, is positief en zeer energiek.

Jacques, bedankt en op de volgende 10 jaar! PROOST!

Bert Blaauw


Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
WtbE professional aan het werk op een boorplatform

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden