Header Website 15 Jaar Wtbe
shape

Jubileum Jacques Mulder

De drijvende kracht bij WtbE!

Blog

15 mei 2023

Jacques Mulder! 15 jaar WtbE: de drijvende kracht bij WtbE!

Deze maand is echt een feestelijke periode met maar liefst twee jubilarissen! Allereerst feliciteren we Jeffrey, die al 5 jaar een waardevolle bijdrage levert aan WtbE. En nu is het tijd om Jacques Mulder in het zonnetje te zetten, want hij heeft maar liefst 15 jaar bij ons bedrijf bereikt. Jacques is niet alleen een geweldige collega, maar zoals je je wellicht herinnert, ook mede-eigenaar van WtbE. Wat een indrukwekkende mijlpaal om te vieren! Samen hebben we zoveel prachtige momenten beleefd, en laten we even stilstaan bij deze prestatie en met een glimlach terugkijken naar de goede oude tijd.

Jubileum Jacques Mulder 15 Jaar WtbE
Jacques (links), Bert (rechts)

Jacques en ik gaan ver terug. We waren al collega’s bij Cluster Detachering in Groningen vanaf 2001, waarbij wij samen verantwoordelijk waren voor de engineering. We deden o.a. samen de accountmanagement bij Philips Drachten en bezochten wekelijks de managers en de werkende technici. Wat hebben wij daar een mooie tijd gehad en veel geleerd!

Later ging Jacques zijn eigen weg als vestigingsmanager bij Innotiv Heerenveen, en hij was altijd ambitieus. Ondertussen was ik WtbE gestart op 1 augustus 2005, en we hielden contact. Telkens als wij contact hadden en ik hem vroeg of hij bij mij wilde komen werken, was het antwoord altijd “nee”. Tot die ene dag in april 2008, tijdens een etentje in een restaurant, was het antwoord “ja”. Na een hapje en een drankje was het besloten: Jacques werd de allereerste consultant van WtbE! Wat was ik blij!

Nu zijn we 15 jaar verder en WtbE bestaat in augustus alweer 18 jaar. We hebben samen mooie en uitdagende tijden doorgemaakt. We zijn uitgegroeid tot een stabiel en financieel gezond bedrijf met een super leuk team en groeiambities.

Ik wil Jacques van harte feliciteren met zijn mijlpaal bij WtbE. Hij is niet alleen een geweldige collega om mee samen te werken, maar ook een belangrijke cultuurdrager binnen ons bedrijf. Altijd positief, energiek en optimistisch, en altijd klaarstaan voor anderen. Zijn inzet is van onschatbare waarde geweest voor de groei en naamsbekendheid van WtbE. Jacques, bedankt en op naar het volgende jubileum!

Met feestelijke groeten,

Bert Blaauw


Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
WtbE professional aan het werk op een boorplatform

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden