Handschudden WtbE
shape

NEN-certificaat opnieuw verlengd!

Blog

2 september 2019

Geslaagde audit!

Bureau Cicero houdt elke 6 maanden een uitvoerige inspectie op basis van de eisen, methoden en beoordelingscriteria volgens de NEN 4400-1 norm. Deze inspectie vond plaats op 28 augustus.

Op grond van de uitgevoerde inspectie blijft WtbE voldoen aan de gestelde eisen en hoort hiermee automatische tot een selecte groep intermediairs die de zaken goed op orde hebben. De auditor complimenteerde ons met de volgende woorden; “WtbE hoort met deze manier van werken tot een zeer selecte groep intermediairs, jullie zijn een voorbeeld voor anderen”.

Bert Blaauw, NEN 4400-1 gehaald

Betrouwbaar intermediair

Uitleners en (onder)aannemers van werk met dit betrouwbaarheidskeurmerk hebben de (personeels)administratie op orde, betalen op tijd belastingen en sociale verzekeringspremies en de via hen ingehuurde medewerkers zijn gerechtigd om in Nederland werk te verrichten.

De Norm scheidt voor u het kaf van het koren als het om betrouwbare uitleners van werk gaat. Wij zijn zeer trots op het behouden van dit keurmerk; een erkenning voor onze manier van werken en inspanningen!

Bert Blaauw


Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
Download Gespiegeld

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden