Team WtbE
shape

Nieuwe collega Carlo Posthumus

Updates

21 oktober 2021

Kantoor Friesland krijgt uitbreiding

Recent is Carlo Posthumus, een geboren en getogen Leeuwarder, bij WtbE begonnen aan zijn uitdaging als Consultant. Carlo heeft in 2019 met succes de hbo studie Human Resource Management afgerond. Vervolgens heeft hij zijn kennis uitgebreid door het volgen van de Master Change Management aan de RUG. Door hard te werken heeft hij deze mooie stappen kunnen maken.

Carlo Posthumus WtbE Consultant

De keuze was snel gemaakt

Na zijn studie besloot hij om direct aan de bak te gaan en is hij actief gaan solliciteren. Tijdens het zoeken naar een baan kwam Carlo in contact met Jacques Mulder, die hem benaderde om eens kennis met elkaar te maken. Zodoende spraken zij af op kantoor Leeuwarden en hadden ze een goed gesprek. De ontmoeting was dermate goed dat we hebben besloten om met elkaar in zee te gaan. Hierop volgde een kennismaking met de collega’s binnen WtbE en is hij per 27 september in dienst getreden.

 

Een mooie uitdaging

Binnen WtbE is Carlo verantwoordelijk voor de regio Friesland. Recent hebben wij als WtbE een kantoor geopend in Leeuwarden zodat we dichter bij onze opdrachtgevers en kandidaten zitten. Op de vraag hoe Carlo de toekomst voor zich ziet gaf hij het volgende antwoord: “In de komende tijd wil ik van WtbE een begrip maken in Friesland. Ik zie ernaar uit om opdrachtgevers te faciliteren in de zoektocht naar personeel en kandidaten te ondersteunen bij het vervullen van hun ambities. Een mooie uitdaging die ik met veel plezier ga aanpakken”.

Kantoor WtbE Leeuwarden

Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
WtbE professional aan het werk op een boorplatform

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden