Team WtbE
shape

Ontmoet onze nieuwe collega Nora Sertolli

Consultant Detachering bij WtbE

Interview werknemer

6 oktober 2022

Stilstaan is echt niks voor mij

Nora’s leven is het afgelopen half jaar behoorlijk veranderd. Haar ouders verhuisden naar hun geboorteland Kosovo, Nora ging samenwonen met haar vriend en tegelijkertijd startte ze haar nieuwe baan bij WtbE. Waar andere mensen daar stress van zouden krijgen, kan Nora het prima aan. “Ik ben echt een bezig bijtje en ik houd ervan om nieuwe dingen te leren en te ervaren.” Die energie en nieuwsgierigheid komen goed van pas in haar werk als consultant. In dit interview vertelt Nora hoe ze bij WtbE kwam en wat haar eerste indruk is.

Foto Nora

Tegen het advies in solliciteren

Tijdens haar studie Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool liep Nora stage bij een coöperatie. Daar onderzocht ze de juridische en financiële consequenties van het aanleggen van een zonnepark. Het was tijdens corona, dus mocht ze niet vaak naar haar stagebedrijf toe. Haar handen jeukten om iets nieuws te leren en mensen te ontmoeten. “Dus ging ik werk zoeken, tegen het advies van mijn docenten in.”

Ze vond een baan als allround intercedent bij MF Uitzendbureau in Veendam. “Daar maakte ik de vacatures, had ik contact met kandidaten en onderhield ik mijn eigen administratie”. Een gevarieerde functie met veel verantwoordelijkheid, en dat naast de studie. Twintig uitzendkrachten voor de opschaling van een productielijn regelen en een nieuw hoofdstuk voor de scriptie schrijven? Nora hield het hoofd koel en kon de twee prima combineren. “Ik laat me niet opjutten en trek m’n eigen plan.”

Ik ben op zoek naar de wow-factor

Zelfontwikkeling boven vastigheid

Bij het uitzendbureau was Nora een gewaardeerde collega, ze kreeg al snel een vast contract. Maar die financiële zekerheid weerhield Nora er niet van om verder te kijken. “Op den duur miste ik de uitdaging. Ik wilde me graag verder ontwikkelen, maar daar was binnen mijn functie als planner/intercedent weinig ruimte voor.” Dus begon Nora zich te oriënteren op iets anders. Daarvoor gebruikte ze LinkedIn.

Op vakantie
Vakantie in Kosovo

Ik ben op zoek naar de wow-factor, het moet gelijk goed voelen

Via LinkedIn kreeg Nora veel aanbiedingen, de meesten spraken haar niet aan. “Ik ben op zoek naar de wow-factor, het moet gelijk goed voelen.” Eén van de recruiters die haar benaderde, was werkzaam bij WtbE. Zijn bericht sprak Nora gelukkig wél aan, dus keek ze op onze website. “WtbE leek me een leuk, fris, mensgericht en ondernemend bedrijf. Een plek waar mensen weten waar ze het over hebben.” Dus belde ze met WtbE en al vrij snel werd er een kennismaking ingepland.

Warm onthaal

“Al bij de eerste kennismaking kreeg ik een warm onthaal. Iedereen groette me en schudde me de hand. Heel persoonlijk voelde dat.” Op dat moment waren er twee openstaande vacatures, recruiter en consultant. In eerste instantie wilde Nora op safe spelen door voor recruiter te solliciteren. Een nieuwe branche, een nieuwe stad: zou het anders niet wat veel worden? Maar Nora zou Nora niet zijn als ze uiteindelijk toch voor de uitdaging koos. “Als consultant zou ik mezelf nog meer ontwikkelen. Bij WtbE kan ik voor mijn gevoel op een veilige en prettige manier leren.”

Eerste indruk van WtbE

Het zal geen verrassing zijn: Nora werd aangenomen en werkt sinds 1 september bij WtbE. Haar rol pakt ze actief op. “Ik mag met alle collega’s meekijken en ga graag naar klanten. Kijken wie ze zijn, wat ze doen. En zo kan ik de branche ook wat beter leren kennen.” Door het zien van de complexe techniek bij opdrachtgevers zoals BOIKON, heeft ze in korte tijd al veel respect gekregen voor de technici. “Ik vind het echt leuk dat ik zulke mensen mag spreken.”

Ik doe er altijd alles aan om mijn doelen te behalen

Nora op San Marcoplein Italië Venetië
Vakantie Italië - San Marcoplein Venetië

Ik doe er alles aan om mijn doelen te behalen

Op de vraag of Nora niet bang is voor de krapte in de arbeidsmarkt, schudt ze resoluut haar hoofd. “Ik laat het allemaal over me heenkomen. Ik doe er altijd alles aan om mijn doelen te behalen, meer kan ik toch niet doen? Gewoon verstand op nul en doorgaan.”

Klant blij, Nora blij

De komende tijd wil Nora zich ontwikkelen tot een volwaardige adviseur voor WtbE. Want na haar tijd als intercedent weet ze een ding zeker: het is het allerleukste om iemand aan een leuke baan te helpen. En om een goede dienstverlening te bieden aan de opdrachtgevers. “Klant blij, ik blij.”


Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
WtbE professional aan het werk op een boorplatform

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden