Team WtbE
shape

Persbericht: WtbE krijgt mede-eigenaar

“Wij willen sneller groeien”

Updates

1 februari 2023

Detacheringsbureau WtbE groeit door!

Op 1 januari 2023 is Jacques Mulder mede-eigenaar geworden. Dit biedt nog meer continuïteit en mogelijkheden om te groeien. En dat is hard nodig, want het team van WtbE is minstens zo ambitieus als de professionals die ze detacheren. Van de opening van een tweede vestiging in Leeuwarden tot het verbreden van de dienstverlening: WtbE blijft zichzelf vernieuwen.

Na meer dan twintig jaar samenwerken, durven Jacques Mulder en oprichter Bert Blaauw de handen voor elkaar in het vuur te steken. “We vullen elkaar perfect aan”, vertelt Jacques Mulder. “Bert is generator van nieuwe ideeën en initiatieven en ik vind het juist leuk om onze huidige dienstverlening uit te bouwen.” En dat is precies wat Jacques Mulder in zijn nieuwe rol als operationeel directeur gaat doen. “Wij willen nog sneller groeien en nieuwe kantoren openen.” 

WtbE krijgt mede-eigenaar: “Wij willen sneller groeien”
Jacques Mulder (links), Bert Blaauw (rechts)

Bouwen aan de toekomst

WtbE heeft in de afgelopen 18 jaar honderden professionals en bedrijven aan elkaar gematcht. De kernwaarden – persoonlijke aandacht en het maken van kwalitatieve matches – zijn onveranderd gebleven. Maar verder blijft WtbE zich continu vernieuwen en uitbreiden: zowel qua diensten als regio. Voor de komende jaren zijn er daarom ook volop plannen. Met de nieuwe rol van Jacques Mulder, komt de uitvoering van deze plannen in een stroomversnelling. 

Meer continuïteit

Bert Blaauw heeft in Jacques Mulder de perfecte compagnon gevonden. “Jacques is ondertussen het gezicht van WtbE geworden: hij kent zoveel organisaties en mensen. Naast zijn diepgaande kennis over de branche technische detachering is hij een uitstekende manager met een strategische visie. Ik kijk ernaar uit om onze krachten nog verder te gaan bundelen.” Voor Jacques Mulder is het even omschakelen naar het ondernemerschap, maar hij twijfelde geen seconde. “Ik zie een mooie toekomst voor mijzelf en WtbE.” En dat is, zeker voor de continuïteit van het bedrijf, goed nieuws.

— EINDE PERSBERICHT — 


Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
WtbE professional aan het werk op een boorplatform

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden