Personeelsfeest WtbE Postwagen
shape

Personeelsfeest Postwagen

Postwagen Tolbert

Blog

12 mei 2023

Afgelopen donderdag 11 mei was het eindelijk zover: een avond vol gezelligheid met al onze geweldige collega’s. En wat is er een betere plek om dat te vieren dan bij de sfeervolle Postwagen in Tolbert? Deze locatie bood de perfecte setting.

We werden verwend met een verrukkelijk Bulgaars ovensteen menu. Ondanks de flinke eetlust van velen, lukte het ons niet om alles op te krijgen. Wij hebben echt ons best gedaan, zo smakelijk was het! Tijdens het diner hebben we ook twee jubilarissen in het zonnetje gezet: Jeffrey Spelten, die al 5 jaar bij WtbE werkt, en Jacques Mulder, een indrukwekkende 15 jaar bij ons bedrijf! Wat een prestatie!

Na het diner was het tijd voor een fanatieke bowlingcompetitie en wat beweging. Wat hebben wij gelachen. En, er waren leuke prijzen te winnen, dus iedereen deed natuurlijk zijn uiterste best. Gedurende twee uur hadden we volop de gelegenheid om strikes en spares te gooien. Toegegeven, het was niet altijd zonder risico – af en toe vloog er een bowlingbal de verkeerde kant op en moesten we behendig opzij springen. Hilarisch!

We hebben enorm genoten van deze avond met alle medewerkers van Team WtbE. Bedankt aan iedereen die aanwezig was en we kijken al uit naar ons volgende personeelsuitje.

De feestcommissie


Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
Download Gespiegeld

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden