Team WtbE
shape

Til jouw carrière naar het volgende niveau met WtbE!

Blog

17 november 2023

Voel jij dat je meer in je mars hebt dan wat je huidige baan je biedt? Misschien is het tijd voor een upgrade!

Bij WtbE zijn we gespecialiseerd in de bemiddeling van technische specialisten, professionals en managers met achtergronden in Werktuigbouw, Elektrotechniek en Technische Bedrijfskunde. Wij hebben een breed scala aan vacatures in diverse functiegroepen. Of je nu interesse hebt in Engineering, Management, Maintenance, Supply Chain, Technical Sales of Bedrijfsbureau, wij hebben altijd wel iets dat past bij jouw unieke vaardigheden en ambities.

 

  1. Vul de WtbE Werkgeluk Checklist eens in via onze website, om te kijken of je nog op je plek zit en gelukkig bent met je huidige baan: Klik hier
  2. Tijdens een verhelderend gesprek met een van onze consultants gaan we dieper in op jouw potentieel en carrière doelen. We zetten jouw talenten, dromen en ambities centraal en verkennen samen de volgende stappen.
  3. Laat ons het werk maar doen. Met ons uitgebreide netwerk scannen we de markt voor kansen die naadloos aansluiten bij jouw profiel. Je kunt even achterover zitten en relaxen terwijl wij de perfecte match voor je vinden.
  4. Als we een uitdaging vinden die je aanspreekt, sta je er niet alleen voor. Van sollicitatie tot onboarding, we staan aan je zijde. We rusten je uit met de juiste tools en inzichten voor je sollicitatiegesprek, adviseren je over je pakket aan arbeidsvoorwaarden en de groeimogelijkheden. Dus, ben je klaar voor die volgende geweldige kans? Voel je dat het tijd is voor verandering en groei? Wij zijn er voor jou. Neem vandaag nog contact op met WtbE en zet de volgende stap in jouw carrière!

Dus, ben je klaar voor die volgende geweldige kans? Voel je dat het tijd is voor verandering en groei? Wij zijn er voor jou. Neem vandaag nog contact op met WtbE en zet de volgende stap in jouw carrière!

050-3052300
info@wtbe.nl

Zit je goed op je werkplek? Test het hier!
WtbE Doe De Werkgeluk Test

Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
Download Gespiegeld

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden