Champagne
shape

Lancering nieuwe website!

Blog

5 juli 2019

Responsive website

Na bijna een jaar hard werken staat onze spiksplinternieuwe website online! Hij is modern, snel en responsive (toegankelijk voor elk device). En hij past precies bij wie wij zijn.

TRGR

De hele website is vanaf scratch ontwikkeld. Het proces begon met het bedrijf TRGR (Digital Marketing Creatie). Tijdens een aantal brainstormsessies kwamen we tot de kern van onze identiteit, kernwaarden en doelgroep. Alle inzichten zijn vastgelegd in een brandbook, waar wij de komende jaren mee vooruit kunnen.

Sans Plus

In nauwe samenwerking met Anne von Gleich van Sans Plus (tekstschrijver en merkstrateeg) zijn alle teksten opnieuw geschreven. Volgens de laatste SEO-richtlijnen en voorzien van de juiste call-to-actions. Hierbij is heel goed rekening gehouden met de doelgroepen die we aanspreken en met de kaders uit het brandbook.

Champagne bij WtbE
Proost!

B2Design

Vervolgens heeft B2Design (internetbureau) ons fantastisch geholpen met het opzetten van een volledig nieuwe, professionele en gebruiksvriendelijke website met een handig CMS. Inclusief een visueel concept en een nieuwe huisstijl. Elke keuze is gebaseerd op briefingen, user stories, doelgroeponderzoeken, bezoekersanalyses en customer journeys. En met succes! Wat een mooie en stabiele website; fris en snel.

Bureau Grafique

Bert Beijersbergen van Bureau Grafique heeft ons enorm goed geholpen met de keuzes en de opmaak van het foto- en beeldmateriaal. Bert is er altijd als je hem nodig hebt! Wat een service!

Kortom, we zijn erg trots op de basis die nu is gelegd! Binnenkort volgen er updates met nog meer slimmigheden.

We nodigen je uit om onze website te bekijken en te laten weten wat je er van vindt! Alle tips zijn welkom!


Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
Download Gespiegeld

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden