Webinar Wie heeft mijn kaas gepikt?
shape

Webinar - Wie heeft mijn kaas gepikt?

Bekijk het Webinar op Youtube

Webinar / Seminar

8 mei 2020

Wie heeft mijn kaas gepikt WtbE Webinar.

Webinar: Wie heeft mijn kaas gepikt? 20 mei 2020

Wij mensen hebben nogal eens de neiging om zaken voor vanzelfsprekend aan te nemen. We menen dat we ‘recht hebben’ op de huidige situatie. Maar wat nou als die huidige situatie er ineens niet meer is?

De corona crisis heeft de hele wereld op zijn kop gezet en de zekerheden die we hadden zijn ineens weg. Hoe ga je daarmee om? Zie je een verandering als een uitdaging of ga je hem uit de weg?

Niets lijkt meer vanzelfsprekend. We kunnen ineens niet meer naar het café, terras, theater, de bioscoop, je favoriete restaurant of dat leuke festival. En ook op het werk kan ineens heel veel niet meer, wat voorheen gewoon was.

“Kaas” is een metafoor voor wat we in het leven nastreven en waaraan we ons hechten: een interessante baan, een warme relatie, geld, een eigen huis, gezondheid, spiritueel evenwicht, enz.

En hebben wij onze “Kaas” gevonden, dan is de neiging groot ons eraan vast te klampen. Maar de Kaasvoorraad is niet onuitputtelijk: een bedrijf reorganiseert, een partner gaat ervandoor, ziekte slaat toe, een pandemie zoals deze breekt uit en de schijnbare zekerheden ontvallen ons.

Wat ga je leren?

Aan de hand van het boek ‘Wie heeft mijn kaas gepikt’ legt trainer Roelof haarfijn uit hoe mensen kunnen omgaan met plotselinge veranderingen. Tijdens het Webinar doe je ideeën op over hoe je omgaat met onverwachte veranderingen, wat wel werkt en wat niet werkt. Eén ding is zeker: het wordt nooit meer ‘business as usual’.

Het seminar heeft plaatsgevonden op 20 mei 2020.

Roelof Oldenburger, Movum (trainer, coach, ondernemer, auteur)
Bert Blaauw, WtbE (organisator)

Bekijk hier het Webinar op het WtbE Youtube kanaal

Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
WtbE professional aan het werk op een boorplatform

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden