Team WtbE
shape

Engineering the future

Updates

24 november 2021

Engineering the future event

Dinsdag 23 november 2021 organiseerde het Instituut voor Engineering (Hanzehogeschool Groningen) “Engineering the Future”: hét evenement waar jonge Engineering professionals zich oriënteren op hun toekomst!

Engineering the Future is gericht op de laatste ontwikkelingen binnen Engineering en bestaat uit lezingen, workshops en een bedrijvenmarkt. Het evenement wordt bezocht door een groot aantal studenten van de opleidingen Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde, Technische Bedrijfskunde en Industrieel Product Ontwerpen.

Zoals vanzelfsprekend is was team WtbE ook aanwezig. Voor alle studenten die zich bij ons inschrijven hadden wij een Goodiebag met een leuke gadget en nog een verassing. Meer dan 60 potentiele ingenieurs kwamen op gesprek met ons team en stelden goede vragen over stages, afstuderen en mogelijke startersfuncties.

Het was een zeer geslaagde middag!

Tot volgend jaar!

Engineering the future banenbeurs hanze studenten november 2021 WtbE
V.l.n.r. Jeffrey Spelten, Carlo Posthumus en Jacques Mulder
Meer informatie voor Young professionals

Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link

De auteur van dit artikel

Meer weten?

Jacques Mulder, Operationeel directeur

Jacques Mulder

Operationeel directeur

Mijn naam is Jacques en ik lever al sinds 2008 een belangrijke bijdrage bij aan het succes van WtbE. Als mede-eigenaar van WtbE vervul ik de functie van Operationeel directeur. Het is mijn uitdaging om ervoor te zorgen dat de teams op onze kantoren in Groningen en Leeuwarden, optimaal kunnen functioneren. Ik ben een echte avonturier, die zowel zakelijk als privé mijn dromen najaagt. In mijn werk vind ik het heel belangrijk om meerwaarde te bieden, bijvoorbeeld in de vorm van sollicitatietraining of carrière coaching. Mensen zijn altijd verbaasd dat ik zo snel tot de kern kom.

WtbE professional aan het werk op een boorplatform

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden