Fijne kerstdagen
shape

WtbE kijkt terug op een uitstekend jaar!

Blog, Updates

31 december 2019

WtbE kijkt terug op een uitstekend jaar. Ondanks enkele tegenvallers zijn wij in staat geweest om door te groeien in personeel en omzet. Wij hebben goede (strategische) keuzes gemaakt en de juiste stappen ondernomen om met veel energie en ambitie het jaar 2020 in te gaan.

Samenwerkingen

Wij zijn trots op de mooie samenwerkingen, die tot stand zijn gebracht met nieuwe en bestaande opdrachtgevers en leveranciers. En, zoals je wellicht hebt gezien, hebben wij het afgelopen jaar flink geïnvesteerd in onze nieuwe responsive website. Dagelijks wordt hier nog aan gesleuteld door het team van B2design en Teamdigitaal om deze verder te optimaliseren voor onze bezoekers.

Trainingen

Het afgelopen jaar hebben wij samen met Roelof Oldenburger van Movum voor tientallen technische professionals vier trainingen georganiseerd. Ook voor het nieuwe jaar zijn we hard aan de slag om nieuwe en leerzame trainingen te geven.

Lidmaatschap NBBU

In het nieuwe jaar worden wij lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). De NBBU is dé brancheorganisatie voor meer dan 1250 arbeidsbemiddelaars, met name in het MKB. De voorbereidingen zijn in volle gang!

Wij wensen iedereen fijne feestdagen en een succesvol 2020!

Fijne kerstdagen!

Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
Download Gespiegeld

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden