Header Website NHL Stenden
shape

WtbE ontmoet studenten op de Carrièredag NHL Stenden

Blog

20 april 2023

WtbE ontmoet studenten op de Carrièredag NHL Stenden

Afgelopen donderdag 20 april was WtbE aanwezig op de Technology & Innovation carrièredag van de NHL Stenden in Leeuwarden. Samen met andere toonaangevende bedrijven in de technieksector hebben wij de studenten ontmoet en met hen gesproken over hun toekomstige carrièremogelijkheden.

De carrièredag is een jaarlijks terugkerend evenement dat bezocht wordt door techniekstudenten van NHL Stenden, variërend van eerstejaars tot vierdejaars studenten. Voor velen van hen is het een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de bedrijven in de regio en meer te leren over hun vakgebied.

WtbE is altijd op zoek naar aankomende talentvolle ingenieurs en daarom waren we ook blij om aanwezig te zijn op deze dag. We hebben vele Goodiebags uitgedeeld en er werden maar liefst 25 tickets voor de Powerboat Experience verloot (Lauwersoog).

Met meer dan 10 verschillende studierichtingen die vertegenwoordigd waren, hebben we ons voornamelijk gericht op de studies Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Technische Bedrijfskunde.

Al met al was het een hele leuke en waardevolle dag. We hebben veelbelovende studenten ontmoet en hopen hen in de toekomst te verwelkomen bij ons op kantoor.

Bedankt NHL Stenden voor het organiseren van deze geweldige carrièredag!


Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
WtbE professional aan het werk op een boorplatform

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden