Team WtbE
shape

WtbE opent kantoor in Friesland

Updates

2 juni 2021

Toplocatie in Leeuwarden

Met steeds meer uitbreiding van projecten in het mooie Friesland, leefde er al een tijdje de ambitie om een tweede vestiging te openen. Door het openen van ons kantoor in Leeuwarden (voormalig AEGON gebouw) zijn we vanaf heden actief aanwezig in de regio en beter bereikbaar voor de technici en opdrachtgevers in de regio.

Bert Blaauw en Andre Schapelhouman voor kantoor Leeuwarden

Kopje koffie

Eindelijk hebben wij nu de mogelijkheid om technische professionals, woonachtig in Friesland, uit te nodigen op onze locatie in Leeuwarden. Daarmee zijn we lokaal aanwezig, goed bereikbaar en kunnen we onder het genot van heerlijke koffie (of kopje thee) praten over hun ambities en actief op zoek gaan naar een passende functie.

 

Het juiste moment

‘Wij denken dat nu het moment is gekomen om uit te breiden en vanuit Leeuwarden onze relaties te bedienen. Wij onderscheiden ons door een zeer persoonlijke benadering waardoor we maatwerk kunnen bieden. Dit concept is de afgelopen lastige jaren succesvol gebleken, en we denken dat de tijd er nu rijp voor is om dit beproefde concept verder uit te rollen’, aldus Bert Blaauw.

Het kantoor bevindt zich aan de Lange Marktstraat 1, de nieuwe hotspot in Leeuwarden, gelegen nabij het Centraal Station en op loopafstand van het historische stadscentrum.

Oant sjen!

 

Adres:

Lange Marktstraat 1
8911 AD Leeuwarden
Tel: 06-23099012
Mail: friesland@wtbe.nl

 

Wil je kennismaken op kantoor Leeuwarden? Schrijf je dan in!

Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
WtbE professional aan het werk op een boorplatform

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden