Handenschudden
shape

WtbE en SMST tekenen raamovereenkomst

Updates

24 juni 2021

Nieuws! WtbE en SMST tekenen raamovereenkomst

Trots zijn wij op de samenwerking met SMST Designers & Constructors gevestigd in Drachten.

Recentelijk zijn wij na prettige onderhandelingen met Annet de Jong (HR Officer) van SMST een raamovereenkomst aangegaan voor de werving en selectie van technische professionals op basis van detachering. WtbE behoort nu tot een van de preferred suppliers van SMST. En daar zijn wij heel blij mee en trots op!

WtbE en SMST tekenen een raamovereenkomst

Wie is SMST?

SMST is een internationaal georiënteerde, middelgrote onderneming die systemen bedenkt, ontwerpt en bouwt voor de offshore markt, waarbij de focus voornamelijk ligt op new energy (met name wind). De onderneming levert o.a. systemen voor het veilig overbrengen van personeel en vracht, voor boren, pijpleggen en marine.

SMST heeft het hele traject in eigen huis: van ontwerp, Engineering expertise en productiefaciliteiten met eigen testcapaciteit tot wereldwijde installatie en service & aftersales. Vanuit Drachten gaan we voortdurend de technische uitdaging aan waarbij de circa 160 medewerkers de ruimte krijgen om mee te groeien in de ontwikkelingen.

Ervaren technici en Young Professionals weten ons te vinden

Vanwege de concurrerende markt waar SMST zich in begeeft en de technologisch uitdagende projecten, is er een grote behoefte aan hooggeschoold technisch personeel op Hbo en Wo-niveau. En daar ligt dan ook gelijk de link met de dienstverlening van WtbE Technische Detachering.

WtbE is al sinds 2005 gespecialiseerd in de werving & selectie van technisch personeel op Mbo, Hbo en Wo-niveau in met name de Werktuigbouw, Elektrotechniek, Technische Bedrijfskunde en Mechatronica. Wij begeven ons net zoals onze klant SMST in de concurrerende markt van technisch personeel.

Ervaren technische professionals en Young Professionals weten ons goed te vinden, waardoor wij altijd een goede instroom hebben van kandidaten. Een logische stap dus om de reeds bestaande samenwerking te verstevigen en vast te leggen voor de komende jaren, en met succes

Motion Compensated Crane

Welke functies hebben wij zoals bemiddeld?

Planner, Calculator, Welding specialist, Technical Writer, Design Engineer, Hydraulic Engineer, Structural Engineer, Lead Engineer, Logistic Engineer, Tekenaar/constructeur, Supply chain Engineer. Bekijk hier alle actuele vacatures in de techniek.

Wil je ook werken bij SMST? Schrijf je dan bij ons in!

Dit bericht delen via: Delen via: Kopieer link
Download Gespiegeld

Benieuwd naar onze vakgebieden

Bekijk ze hier en kijk wat wij voor jou kunnen doen!

Onze vakgebieden